De beste roadtrips in Europa

Twijfel je om deze zomer een camper te huren en door Europa te trekken? Wij raden je aan om dit te doen. Elke dag rondrijden en stoppen op de mooiste plekjes. Wie wil dat nou niet? Je kunt zelf bepalen hoeveel kilometers je op een dag maakt. Een dagje geen zin om achter het stuur te zitten? Bezoek dan mooie steden of dorpen. Wij geven jou 2 ultieme roadtrips, dus waar wacht je nog op?

Balkan Roadtrip

Ben jij al eens in Oost-Europa geweest? Met deze roadtrip ontdek je landen als Bosnië, Kroatië en Slovenië. In deze landen vind je de indrukwekkende steden Mostar, Sarajevo en Zadar. Je kunt je roadtrip eindigen aan het meer van Bled in Slovenië. Tijdens deze roadtrip zul je prachtige natuur vinden, maar ook historische hoogtepunten. Een ideale combinatie als je het ons vraagt!

Portugal

Een andere uitstekende bestemming voor een roadtrip is Portugal. Een reis van Porto naar Faro duurt normaal zo’n 5 uur. Door het plannen van een roadtrip kun je er zo lang over doen als jij wenst. Je kunt ondertussen een stop maken in Lissabon. Daarnaast kun je het binnenland ontdekken en eindigen aan de Algarve kust. Deze roadtrip bevat zon, zee en cultuur in één.

Wanneer je kiest voor het huren van een camper, heb je ontzettend veel mogelijkheden. Van kleine kampeerbus tot grote 6-persoons campers. Veel campers mag je besturen met het gewone B-rijbewijs. Tegenwoordig kun je al snel en gemakkelijk een camper online reserveren. Welke soort camper zoek jij? Een camper huren? Dat kan bij De Leukste Camper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *