Date night: originele ideeën

pexels-cottonbro-4255483

De standaard dates heb je wel gezien, dus ga je op zoek naar iets nieuws. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een avondje werelds eten, een romantische picknick of een originele workshop!

Werelds eten

We moeten nog even wachten tot de restaurants weer open mogen, maar zodra het kan is dit een origineel idee. Misschien niet het eerst waar je aan denkt om tijdens een date heen te gaan: een wereldrestaurant. Toch is een wereldkeuken in Wormerveer een goede optie wie een keer wat anders wilt. Op één avond kun je bijna alle culturen proeven. Daarnaast is het fijn dat je niet per drankje of gerecht betaalt. Je kiest een arrangement en daarna kun je de hele avond genieten. 

Picknick

Dit is een ideale date voor een mooie zomeravond. Het enige wat jij nodig hebt zijn snacks, een fles wijn en een kleedje. Eenmaal op de gekozen plek kun je de fles wijn openen en genieten van de ondergaande zon. Romantiek ten top. Je kunt ervoor kiezen om een aantal spelletjes mee te nemen, of een boxje voor de achtergrondmuziek. Tips nodig voor de locatie? Wat dacht je van het strand, een parkje in de buurt of gewoon de achtertuin?

Workshop
Een workshop volgen klinkt misschien suf. Toch is een workshop volgen leuk, omdat er honderden zijn! Hoe leuk is het om samen een workshop te volgen, die compleet onbekend voor jullie is? Zorg tijdens deze date dat je een workshop kiest waar je samen moet werken. Zo leer je elkaar beter kennen en dat is natuurlijk het doel. Wat dacht je van een workshop salsadansen, parfum maken of de klassieke kookworkshop? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *