Creëer een nieuw thuis

De huizenmarkt is compleet overhit. Huizen worden verkocht met enorme overwaarde en dit heeft jou aan het denken gezet. Je denkt na over verhuizen, aangezien een groter huis op dit moment perfect in jullie leven zou passen. Echter besef je ook dat je waarschijnlijk jouw huis goed kan verkopen, maar ook in verhouding veel gaat betalen voor een nieuw huis. Daarnaast woon je stiekem ook nog wel goed en zit je fijn op je plek. Wij geven je tips om toch een nieuw ‘thuis’ te creëren. 

Dakkapel op zolder

Heb jij ruimte nodig voor een extra slaapkamer? Dan is een dakkapel de uitkomst. Door middel van een dakkapel creëer jij extra ruimte op zolder. Je kan hier een slaapkamer of studeerkamer van maken. Wil jij jouw huis echt een ander karakter geven? Dan kan je er zelfs voor kiezen om een badkamer op zolder te maken. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Een dakkapel laten plaatsen in den Haag? Of ben jij op zoek naar een baskapel? Bekijk dan de website van Verhoef Dakramen.

Upgrade je tuin

De tuin is een verlengstuk van jouw huis. Je kan door middel van een tuinkamer de leef- en woonoppervlakte van het huis vergroten. Tegenwoordig zie je in iedere tuin ook een overkapping. Een overkapping, vaak met tuinhuis, zorgt voor extra opslagruimte maar ook voor leefruimte. Met een overkapping kan je ‘s avonds tot laat nog heerlijk buiten vertoeven. 

Interieur

Ben je eigenlijk wel tevreden over het huis? Dan kun je het hele interieur vernieuwen. Van vloer tot inrichting. Een nieuwe bank? Nieuwe eettafel en stoelen? Door het vernieuwen van jouw interieur zal jouw huis weer als nieuw aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *