Begin een eigen webwinkel

Krijg jij ook steeds meer advertenties te zien als jij aan het swipen bent door Facebook en/of Instagram? “Verdien net als ons tienduizenden euro’s per maand en leidt het leven dat jij wil”, je kent ondertussen alle slogans wel. Maar is dit terecht? Een webshop kan inderdaad veel geld opleveren, maar dit is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Waar je op moet letten? Wij geven je een aantal tips!

Transport

Misschien heb je hier nog helemaal niet over nagedacht en dat is precies de reden waarom wij dit bovenaan plaatsen. Hoe zorg jij ervoor dat de bestelling bij de klant komt? Doe jij aan dropshipping? Of zorg jij zelf voor het transport? Let daarbij goed op alle regels en weten. Transport vanuit Italie is weer heel anders als transport binnen Nederland. Je kunt ook de gehele fulfilment uit handen!

Website

Om producten online te verkopen heb je een online shop nodig. Dit kun je op verschillende manier invullen. Je kan starten met een eigen website, bijvoorbeeld via Shopify of WordPress (i.c.m. Woocommerce). Echter kan je er ook voor kiezen om jouw producten via Bol.com te verkopen. Op deze manier heb je geen eigen webshop nodig. 

Producten

Eigenlijk de belangrijkste vraag: Wat ga ik verkopen? En wat is mijn toegevoegde waarde? Je kunt natuurlijk via AliExpress producten kopen en in Nederland verkopen. Maar wat is de kwaliteit? Krijg je veel retouren? Ga je één product verkopen of juist een heel assortiment?

Laat ons in de reacties weten wat jij gaat doen! Heb je nog goede tips? Dan horen wij dat graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *