Banen in de buitenlucht

Moet jij er niet aan denken om te werken achter een bureau? Lijkt jou de hele dag binnen zitten echt een verschrikkelijk idee? Kies dan voor een beroep in de buitenlucht. Er zijn honderden beroepen op te noemen waar jij iedere dag in de frisse buitenlucht aan het werk bent. Wij sommen er een aantal voor je!

Ongediertebestrijder

Wanneer mensen overlast hebben van ongedierte in of rondom het huis, zullen zij vaak zoeken naar een ongediertebestrijder. Je krijgt de meest uiteenlopende klussen. Waar je de ene dag in een schuur een wespennest verwijderd, vang de andere dag muizen of ratten. Een leuk beroep, waarbij je echt van toegevoegde waarde bent voor de klant. Je helpt ze van een (groot) probleem of. Wil jij werken bij een ongediertebestrijder uit Breda of een ongediertespecialist uit Oosterhout? Bekijk dan eens de website van Plaagdieradvies.nl.

Brandweer

Wie heeft er vroeger als klein kind niet geroepen: “Later als ik groot ben word ik brandweerman/brandweervrouw”. Het maakte als klein kind al grote indruk op je. Bij de brandweer werken kan natuurlijk niet iedereen. Ten eerste moet je het durven, aangezien er echt wel grote gevaren zijn als brandweerman/brandweervrouw. Daarnaast moet je het ook psychisch aankunnen; er zullen namelijk ook momenten komen dat je verschrikkelijk dingen gaat zien. Maar, wil jij mensen/dieren redden? Dan is bij de brandweer werken helemaal voor jou weggelegd.

Op de boerderij

Op de boerderij werk je nagenoeg altijd in de buitenlucht. Bezig met het voeren van kleinvee (schapen, geiten, varkens, etc), het uitmesten van de stallen en het verzorgen van de paarden en pony’s. Je werkt met dieren en dit is natuurlijk iets wat je helemaal geweldig vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *