Badmode en chloor?

Het chloor kan badkleding beschadigen, de vorm van je badkleding doen verliezen en de kleur vervagen. Dit is iets wat je natuurlijk wilt voorkomen! Bij Be®Nice (Lingerievoorjou.nl) weten ze dat, maar helaas zijn veel mensen hiervan niet op de hoogte. Door te investeren in 100% chloorbestendige badpakken zal dit jou niet overkomen! 

Merk Tweka van Ten Cate 

De luxe Tweka badpakken zijn gemaakt van 100% polyester van Italiaanse kwaliteit. Dit polyester zorgt ervoor dat de badpakken absoluut chloorbestendig zijn. Door de duurzame materialen zullen de luxe badpakken niet gauw verkleuren en gaan ze jarenlang mee. 

Pasvormen

Er zijn verschillende pasvormen van de 100% chloorbestendige badpakken in het assortiment.  De Pool Swimsuit Sort cup lijn heeft soft cups met padding zonder beugel voor een optimale ondersteuning van een prachtig vrouwelijk silhouet. De Pool Swimsuit Shape Soft Cup en de Beach Swimsuit Stairways Shape Soft Cup zijn corrigerend. De Beach Swimsuit Stariways Shape heeft daarnaast ook een trendy grafische print en lager uitgesneden achterkant. 

Advies

Om zo lang mogelijk de kleur en de pasvorm van het luxe badpak te behouden kun je het best na elk gebruik het badpak met de hand wassen, uitspoelen en liggend laten drogen. De chloorbestendige badpakken gaan veel langer mee dan normale badmode en de kwaliteit is goed bestand tegen chloor.

Ook badmode vraagt om persoonlijke aandacht. Bij Be®Nice Lingerie voor jou weten ze hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen en adviseren je graag over pasvorm en het materiaal van onze luxe badpakken. Bij Be®Nice Lingerie voor jou krijg je alle liefde en persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *