5 tips voor een prinsessenkamer

Is jouw kind helemaal fan van prinsessen? Dan is het tijd om een prinsessenkamer te maken! Wat bij zo’n kamer komt kijken leggen we uit in deze blog. Wij geven jou 5 tips die helpen bij het pimpen van deze kamer. Wordt de prinsessen kamer op zolder gemaakt? Overweeg dan een Velux dakserre, zo creëer je extra veel licht en komen de roze kleuren nóg beter naar voren! Kijk eens op Dakkapellenmodulair.nl voor de mogelijkheden.

Tip 1: Klamboe

Een klamboe zorgt voor een koninklijke uitstraling. Met deze aanpassing verander je daarom de kamer al snel in een prinsessenkamer. Voor een klein bedrag zijn er roze klamboes te koop.

Tip 2: Tierelantijntjes

Bij een prinsessenkamer horen natuurlijk franjes, pluche en voile. Deze stoffen kun je dan ook in overvloed gebruiken! Ook mogen bloemetjes niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan bloemenbehang. Je kunt gaan voor een hele roze kamer, maar een prinsessenkamer kan ook heel goed lichtblauw of paars zijn.

Tip 3: Dubbele gordijnen

Net als in een sprookjesfilm kun jij ook dubbele gordijnen ophangen in de prinsessenkamer. Bind bijvoorbeeld de voorste gordijnen bij elkaar met een chique lint en je creëert een luxe uitstraling!

Tip 4: Kroonluchter

Denk je aan een kasteel, dan denk je natuurlijk aan grote, kristallen kroonluchters. Die kristallen zijn natuurlijk niet noodzakelijk, maar de kroonluchter wel!

Tip 5: Een gouden spiegel

‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…’ In een prinsessenkamer mag een grote spiegel niet ontbreken. Een goudkleurige spiegel maakt deze kamer écht af!

Welke elementen heb jij toegevoegd aan de prinsessenkamer van je kind? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *