5 outfit tips voor mannen

Kun jij wel wat outfit tips gebruiken? Voor de een is kleding een belangrijkere factor dan voor de ander, maar voor ieder is het in ieder geval een dagelijkse bezigheid. Wat wel belangrijk is, is dat je kleding draagt waar je je fijn in voelt. Of je nu het liefst in pak loopt of in je joggingsbroek, deze tips gaan je hoe dan ook helpen!

Ruim je kledingkast op

Waarschijnlijk ligt er genoeg kleding in je kast, waarvan je de helft niet draagt. Laten we voorop stellen dat dit bij vrouwen vaker voorkomt, maar ook mannen kunnen er wel iets van! Het is daarom eens tijd voor een grote schoonmaak in je kledingkast en kleding weg te doen die je al een jaar of langer niet aan hebt gehad.

Zorg dat alles goed past

Misschien niet het leukste werkje, maar wel erg voordelig voor wanneer je wel naar iets op zoek bent. Bij het opruimen van je kledingkast is het ook goed om alles eens te passen en te kijken of de kledingstukken nog mooi zitten. Die broek die niet meer past, kun je vervangen door grote maten heren broeken die je bij RM Fashion kan krijgen. 

Combineer basics met kleuren

Voor mannen hoeft een gave outfit niet moeilijk te zijn. Combineer bijvoorbeeld een donkerblauwe chino broek met een gave witte polo. Je kunt ook eens kijken naar fellere kleuren als je hiervan houdt. Een blauwe broek gaat bijvoorbeeld goed gepaard met een paars, rood of beige shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *