3x creatief met hout

De lente breekt aan: tijd voor het buitenleven! De zon schijnt weer, dus de klusser heeft genoeg tijd om weer aan de slag te gaan. Er is in en rond huis genoeg te doen, maar met welk project begin je? Laat je in deze blog inspireren!

Tuinmeubels

Tuinhout is perfect om tuinmeubels mee te maken. Door het gebruik van vurenhout bespaar je kosten, het is makkelijk in montage en vurenhout is goed geschikt voor verf. Zodra je het hout hebt gekocht, is de tijd van monteren aangekomen. Op het internet zijn veel (gratis) bouwtekeningen te vinden. Let er op dat je roestvrije schroeven, bouten en moeren gebruikt. 

Overkapping

Een overkapping is ideaal om het hele jaar van het buitenleven te genieten. Je kunt zelf aan de slag gaan met het bouwen van een overkapping, maar we raden je aan om hier een expert in te schakelen. Vaak worden overkappingen kant-en-klaar geleverd. Om van de overkapping een extra fijne plek te maken, kun je loungemeubels en/of een buitenkeuken toevoegen.

Jacuzzi

Dit project is voor de ervaren klusser. Het aanschaffen van een jacuzzi is erg populair, maar om kosten te besparen kun je hem ook zelf bouwen. Een goede planning en voorbereiding is essentieel. Het kiezen van de juiste locatie is het eerste punt. Is de vloer recht, zijn er stroompunten en is er überhaupt genoeg ruimte? Is er genoeg ruimte en zijn er aansluitingen, maar zie je het ontwerpen toch niet zitten? Ga dan voor een opblaasbare variant, of kies een jacuzzi-set. Met de set krijg je alle materialen aangeleverd. De jacuzzi in elkaar zetten is het enige wat jij moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *