3x anders trouwen

pexels-transtudios-photography-&-video-3082764

“Ja.” Dat is wat je zei toen je ten huwelijk werd gevraagd. Ontzettend leuk want je mag eindelijk een prinsessenjurk aan en trouwen! Er moet ontzettend veel geregeld worden voor de grote dag. Ben jij fan van een klassieke bruiloft, of ga jij voor een originele locatie?

Trouwen in het buitenland

Wijngaarden, een lekkere temperatuur of misschien wel een prachtig wit strand. Trouwen in het buitenland zou iedereen wel willen. Dit kan echt een sprookje zijn, mits je alles goed regelt. Zo zijn er een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen, wanneer jij in het buitenland wilt trouwen. Elk land heeft zijn eigen regels op het gebied van een huwelijk. Schakel iemand in die ervaring heeft met trouwen in het buitenland. Zo weet je zeker dat dit sprookje mooi eindigt.

Festival trouwen

Wie niet van chique gedoe houdt, kan ervoor kiezen om een festivalbruiloft te organiseren. Een relaxte sfeer, met alle vrienden en familie. Een festival organiseren kost enorm veel tijd en daar komt veel bij kijken. Het belangrijkste is natuurlijk de muziek, net als op een echt festival. Zorg er dan ook voor dat je muziek kiest die het beste bij jullie past: wat dacht je van een DJ? Naast een DJ mag een foodtruck, feestverlichting en een tent niet ontbreken. 

Ecologisch trouwen

Tegenwoordig zijn we meer bezig met het milieu. Daarom wordt een ecologische bruiloft ook steeds populairder. Er zijn verschillende locaties waar je in een duurzame omgeving kunt trouwen. Wat dacht je van een bos, in de kassen, of op een prachtig ‘groen’ landgoed? Nederland heeft veel duurzame plekjes waar jij het ja-woord kunt geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *